Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

De volgende betaalwijzen worden aanvaard: Bancontact, Visa, MasterCard en Maestro.

Alle betalingen verlopen via de beveiligde betalingspagina van Ingenico. Meteen na de betaling ontvangt u een betalingsbevestiging van Ingenico.

De prijzen voor levering zijn de volgende:

· Afhaling in de winkel: gratis

· Bpack@Home / Bpost@bpost/ Bpack 24/7: 4,95 € voor een bestelling < 50€, gratis voor een bestelling > 50€

  • Tenslotte dient u enkel nog uw bestelling te bevestigen. U wordt doorverwezen naar de betalingsmodule om uw betaling direct uit te voeren, volgens de gekozen opties.

Wij hebben een eigen fotostudio waarmee wij zelf de foto's van alle producten maken. De kleur die op het scherm van uw computer getoond wordt, kan verschillen vertonen met de werkelijke kleur van het product. Wij doen er echter alles aan om onze producten zo goed mogelijk in beeld te brengen zodat u als klant voldoende informatie krijgt.

De voorraad van onze schoenen wordt steeds in real-time aangepast op onze webshop. Het kan echter uitzonderlijk gebeuren dat de schoenen die u bestelde via onze webshop, op hetzelfde moment in één van onze winkels worden verkocht. In dit geval krijgt de verkoop in de winkel voorrang. Pas wanneer u een bevestigingsmail van verzending heeft ontvangen, is uw bestelling definitief. Wanneer producten niet meer voorradig zijn, ontvangt u hierover een mail. Wij storten het door u betaalde bedrag dan zo snel mogelijk terug.

U kan uw bestelde producten binnen de 14 dagen na levering gratis omruilen in één van onze winkels. U kan daarnaast de bestelde producten binnen de 14 dagen na levering terugsturen naar onderstaand adres nadat u een mail hebt gestuurd naar webshop@enoks.be om uw retour aan te kondigen.

Retouradres:

BVBA Ronny Bis

Ambachtenstraat 13

B-8870 Izegem

De producten moeten in de originele staat worden teruggebracht of teruggezonden, ongedragen en onbeschadigd, in hun originele verpakking en in perfecte staat, met inbegrip van alle meegezonden documentatie en verpakkingsmaterialen. Schoenen moeten in paar worden terugbezorgd en alle accessoires dienen mee te worden teruggebracht of teruggezonden. Schoenen mogen enkel binnen en op een zuivere ondergrond worden aangepast.

Zullen in geen geval worden teruggenomen:

  • gedragen en/of bevuilde schoenen
  • gebruikte lederwaren
  • schoenen met (licht) beschadigde zolen
  • schoenen waarvan toebehoren zoals zolen, veters, extra zakjes ontbreken
  • schoenen die door verkeerd gebruik zijn beschadigd
  • producten zonder oorspronkelijke verpakking
  • producten die op maat van de klant werden gemaakt

Bovenstaande retourprocedure geldt enkel voor producten aangekocht via de webshop.

Indien u verkiest om uw bestelling per post terug te sturen, betaalt u de volledige verzendingskosten zelf. Enkel voldoende gefrankeerde retours zullen aanvaard worden.

 

Indien u niet thuis bent op het moment van levering, zal Bpost een briefje achterlaten in uw brievenbus en het pakket naar het dichtsbijzijnde postkantoor brengen. Met dit briefje kan u uw levering volgens de instructies van Bpost afhalen in het postkantoor. Na 15 dagen wordt het pakket automatisch door Bpost naar ons teruggezonden.

 

Na de aanvaarding van uw retour betalen wij het door u betaalde bedrag terug. De terugbetaling wordt zo spoedig mogelijk verricht na ontvangst van de producten. Wij streven ernaar de terugbetaling binnen de 30 werkdagen uit te voeren.

Wanneer wij uw pakje hebben verzonden, ontvangt u een verzendingsmail met een trackingnummer. Met dit nummer kan u uw bestelling volgen via de website van Bpost.

Wij stellen alles in het werk opdat de producten die in voorraad zijn je binnen een termijn van 2 tot 5 werkdagen aangeboden worden op uw gevraagde leveringsadres. Onze maximale leveringstermijn bedraagt 30 werkdagen.

De prijzen zijn identiek in de winkels en op de webshop. Het is wel mogelijk dat er specifieke kortingsacties in bepaalde winkels lopen die niet op de website gelden. Omgekeerd kan het ook voorkomen dat er specifieke kortingsacties gelden op de website die niet geldig zijn in de winkels.